Επικοινωνία

Χειροποίητα Κοσμήματα, βέρες γάμου, μονόπετρα, βαπτιστικοί σταυροί

Χειροποίητα Κοσμήματα, Βέρες Γάμου, Μονόπετρα, Βαπτιστικοί σταυροί.. Peritexnis

Χειροποίητα Κοσμήματα, εργαστήριο χρυσοχοΐας peritexnis το κόσμημα είναι προσωπική υπόθεση! Η αγάπη στο μοντέρνο και ο σεβασμός στην παράδοση, έκανε επιτακτική την ίδρυση ενός εργαστηρίου χειροποίητου κοσμήματος, όπου τα κοσμήματα σμιλεύονται με το μεράκι και την ποιότητα του παλιού καλού καιρού! Πιστοποιημένη ποιότητα μετάλλων σε συνδυασμό με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους που δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο. Κοσμήματα όπου η πολυτέλεια και τα συναισθήματα διαρκούν μια ζωή! Βέρες γάμου-αρραβώνα σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια. Βαπτιστικοί μασίφ σταυροί ή αδειασμένοι στο εσωτερικό τους και μονόπετρα με πέτρες ζιργκόν ή με brilliant με πιστοποίηση γνησιότητας. Μεγάλη ποικιλία σε σκουλαρίκια κρεμαστά ή καρφίτσες, κοσμήματα με γεωμετρικά σχήματα, μενταγιόν, γούρια και αντρικά κοσμήματα!

Αντρικά Κοσμήματα

Αντρικά κοσμήματα με σύμβολα ομάδων Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ταυτότητες λαιμού, ταυτότητες για το χέρι σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια. έλος θα βρείτε κλασσικά σχέδια, ταυτότητες για το χέρι και ταυτότητες για τον λαιμό με το περιθώριο χάραξης κατόπιν παραγγελίας χωρίς καμία χρέωση από εσάς!


Βαπτιστικοί σταυροί

Βαπτιστικοί Σταυροί

Βαπτιστικοί σταυροί σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια. Σταυροί για αγόρια, για κορίτσια & unisex. Η ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Βαπτιστικοί σταυροί μασίφ ή αδειασμένοι εσωτερικά. Η ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!


βέρες γάμου

Βέρες Γάμου – Αρραβώνα

Βέρες γάμου σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια. Ποικιλία σχεδίων σε κίτρινο, λευκό και ροζ χρυσό. Βέρες γάμου-αρραβώνα κατασκευασμένες από κίτρινο, λευκό ή ροζ χρυσό σε Κ16 Κ14 ή Κ9 σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια! Συνδυάσαμε την τεχνολογία, την ποιότητα και την φαντασία, για να σας προσφέρουμε μια μεγάλη συλλογή κοσμημάτων για κάθε γούστο.


Μονόπετρο μοντέρνο

Μονόπετρα

Μονόπετρα-δαχτυλίδια αρραβώνα κατασκευασμένσ από κίτρινο, λευκό ή ροζ χρυσό σε Κ16, Κ14 ή Κ9 σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια! Συνδυάσαμε την τεχνολογία, την ποιότητα και την φαντασία, για να σας προσφέρουμε μια μεγάλη συλλογή κοσμημάτων για κάθε γούστο.


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram